Pitt-Johnstown dancers walk on sunshine

In Dance Ensemble’s show “Walking on Sunshine” participants dance in “Stomp” (left), “The Show Must Go On” (upper center), “Flashlight” (upper right), “It’s Raining Men” (bottom left), and “Johnny and June” (above).
Rachel Logan
In Dance Ensemble’s show “Walking on Sunshine,” participants dance in “The Show Must Go On.”
Dancers gather before show for motivation (bottom center).
Rachel Logan
Dancers gather before show for motivation.
In Dance Ensemble’s show “Walking on Sunshine” participants dance in “Stomp” (left), “The Show Must Go On” (upper center), “Flashlight” (upper right), “It’s Raining Men” (bottom left), and “Johnny and June” (above).
Rachel Logan
In Dance Ensemble’s show “Walking on Sunshine,” participants dance in “Johnny and June.”
In Dance Ensemble’s show “Walking on Sunshine” participants dance in “Stomp” (left), “The Show Must Go On” (upper center), “Flashlight” (upper right), “It’s Raining Men” (bottom left), and “Johnny and June” (above).
Rachel Logan
In Dance Ensemble’s show “Walking on Sunshine,” participants dance in “Flashlight.”
In Dance Ensemble’s show “Walking on Sunshine” participants dance in “Stomp” (left), “The Show Must Go On” (upper center), “Flashlight” (upper right), “It’s Raining Men” (bottom left), and “Johnny and June” (above).
Rachel Logan
In Dance Ensemble’s show “Walking on Sunshine,” participants dance in “It’s Raining Men.”
In Dance Ensemble’s show “Walking on Sunshine” participants dance in “Stomp” (left), “The Show Must Go On” (upper center), “Flashlight” (upper right), “It’s Raining Men” (bottom left), and “Johnny and June” (above).
Rachel Logan
In Dance Ensemble’s show “Walking on Sunshine,” participants dance in “Stomp.”